Wide assortment

Fri frakt över 500 kr

Fria byten

13% i rabatt på alla ord. priser

WELCOME13

HÄR ÄR ADIDAS PADELSKOR FÖR 2022

HÄR ÄR ADIDAS PADELSKOR FÖR 2022

Julia Gustafsson |

Barricade M 2022

Adidas Barricade M 2022 finns i färgerna vit/blå & svart/vit och är till stor del tillverkad i återvunnet material.

Foten sitter som gjutet i skon genom det intuitiva snörsystemet som håller ner plösen i neopren så den passar fotens form. Geofit-systemet ger optimal komfort och Bounce-mellan sula kombinerat med TPU-höljet ger god dämping och stabilitet även på hårt underlag.

Sulan är i grovt fiskbensmönster vilket gör den lämpad för padelspel såväl inne som ute. Barricade M 2022 lämpar sig för smalare fötter med låg fotrygg.

Utmärkt om man ägnar mycket tid på padelbanan!

Gamecourt M 2022

Gamecourt M 2022 finns i färgerna vit, vit/svarta & svart och är till stor del tillverkad i återvunnet material.

Det är en nätt sko med vadderad häl för komfort och stabilitet. EVA, mellansulan, ger god dämpning och har full kontakt med underlaget. Adiwear-sulan, en slitstark sula i fiskbensmönster, ger perfekt grepp på hårda underlag.

Normal passform och lämpar sig för den som spelar någon gång/vecka.

Defiant Generation W 2022

Med sin strumpliknande passform i canvas och i färger, med syfte att lyfta konsekvenserna av klimatförändringen, hittar vi Defiant Generation W 2022.

En lätt och snabb sko i slitstarkt canvasmaterial och snabb Adiwear-sula som underlättar vid rotationer. Mellansulan "Bounce" bidrar till kraft och har god dämpning för att undvika stötar. Även tå-partiet är förstärkt med Adituff som förlänger skons hållbarhet.

Defiant Generation W 2022 lämpar sig för smala fötter och är perfekt för de spelare som ägnar mycket tid på banan.

 

Adizero Ubersonic 4 W

Liksom modellen ovan har Adizero Ubersonic 4 W också en strumpliknande passform och sitter smidigt på foten. Utformad för att göra dig snabb på banan med en omslutande stretchig ovandel och stabil hälkopp för explosiva sprinter. Den är även förstärkt invändigt för att stabilisera vid sidosteg.

Sulan är en Lightstrike-mellansula som har en Adiwear-yttersula med fiskbensmönster för att undvika att du halkar runt på banan.

Lämpar sig för såväl utomhus- som inomhus spel och passar en något smalare fot för de spelare som ägnar mycket tid på banan.

 

Court Control M 2022

Court Control M 2022 är en lätt sko med en ovandel i luftig mesh och en väl dämpande mellansula i EVA.

Yttersulan har ett mixat mönster som lämpar sig väl för de nya mondimattorna.

Skon passar för smala som breda fötter och lämpar sig för för de spelare som spelar någon gång/vecka. Finns i färgen vit/svart.

Avacourt W 2022

Avacourt är utformad efter kvinnliga atleters önskemål. Mellansulan, Bounce Pro, ger god dämpning och Torsion System i TPU fördelar balansen mellan stabilitet och flexibilitet.

Modellens ovandelen är tillverkad i mesh vilket förser foten vid stabilitet vid hastiga rörelse och sidoförflyttning.

Yttersulan är tillverkad i ett halvgenomskinligt material och ger perfekt bett i mondimattor.

Lämpar sig väl för damer som spenderar mycket tid på padelbanan.